Üsküdar'da yangın

Üsküdar'da yangın
- İki katlı ahşap evde çıkan yangında, 88 yaşındaki kadın kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da iki katlı ahşap evde çıkan yangında, 88 yaşındaki Fatma Kırklar adlı kadın yakınları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Valide-i Atik Mahallesi Şair Talat Sokağı'ndaki iki katlı ahşap evde, sobadan kaynaklanan yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Bu arada evin ikinci katında ikamet eden ve sağlık sorunları olan Fatma Kırklar, damadı Fikri Gündüz tarafından kurtarıldı. Yaşlı kadın sağlık ekipleri tarafından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Kayınvalidesini kurtaran Gündüz, "Evde soba kullanıyorduk. Kayınvalidem ikinci katta oturuyordu. Sağlık sorunları vardı. Giriş katta bazı eşyalarımız vardı. Ben de buraya yakın oturuyorum. Yangını duyar duymaz geldim ve kayınvalidemi kurtardım. Hastaneye kaldırıldı" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.