Usta'dan anlaşmaya sert tepki

Usta'dan anlaşmaya sert tepki
Konya AK Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Her platformda Filistin’in haklarını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesi"ne yönelik anlaşmalar, ABD Başkanı Donald Trump'ın ev sahipliğinde Beyaz Saray'da düzenlenen törenle imzalandı.
İmzalanan anlaşmayı kınayan Konya AK Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı leyla Şahin Usta, "Her platformda Filistin’in haklarını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

İNSANLIK ADINA UTANÇ VERİCİ

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesi"ne yönelik anlaşmaların insanlık adına utanç verici olduğunu ifade eden Milletvekili Leyla Şahin Usta, "BAE’den sonra ve Bahreyn’in de Filistin’e ihanet olan anlaşmalara katılması; insanlık adına utanç vericidir. Filistinlilerin haklarına ve acılarına bir saygısızlık olan bu anlaşmayı kınıyorum. Her platformda Filistin’in haklarını savunmaya devam edeceğiz" mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.