Uyuşturucu sevkiyatına LPG tankı bahane

Uyuşturucu sevkiyatına LPG tankı bahane
Diyarbakır’da Zehir tacirlerinin yılbaşı planı bozuldu: 10 tutuklama.

Diyarbakır polisinin son iki günde yaptığı 4 ayrı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 18 şüpheliden 10’u tutuklanırken, 460 kilo uyuşturucu maddesi yakalındı.

LPG tankının içinden ve pikap içerisindeki odunların içerisinde çıkan uyuşturucu hayret ettirdi.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Şahısların 10’u tutuklanırken, 8’inin ise gözaltı işlemleri sürüyor. Operasyonlarda; 460 kilo esrar türevi uyuşturucu madde ele geçirildi.

aw099633-03.jpg

ZEHİR TACİRLERİNİN YILBAŞI PLANINI DİYARBAKIR POLİSİ ENGELLEDİ

Diyarbakır Emniyetinin, 13 ve 14 Aralık günleri gerçekleştirdiği 4 ayrı faaliyette yakalanan zehir tacirleri, yaklaşık yarım ton uyuşturucuyu batı illerine sevk ederek yılbaşında gençleri zehirleyeceklerdi. Narkotik ekipleri gerçekleştirdikleri uzun süreli araştırmalar ve çalışmalar sonucu şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

LPG TANKI İÇİNDE VE ODUNLARIN ARASINDA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Yakalanan otomobilden birinin LPG tankına 15 kilonun üzerinde skank maddesinin zulalanmış ve üzerine LPG doldurulmuş olması polis ekiplerinin tepkisini çekti.

Yine bir başka faaliyette ise kamyonet kasasındaki odunların altına gizlenmiş vaziyette 222 kilo skank maddesi narkotik dedektör köpeği Brego’nun hassas burnundan kaçmadı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.