Vakıfbank 10000 tl kredi başvurusu nasıl yapılır?

Vakıfbank 10000 tl kredi başvurusu nasıl yapılır?
Bakan Albayrak, aylık geliri 5 bin TL’nin altında olanlara 36 ay vadeli 10000 TL kredi verileceğini duyurmuştu.Başvuru işlerini tamamlayan vatandaşlar, Temel İhtiyaç Kredisi 10000 TL ne zaman sonuçlan

Temel İhtiyaç Desteği başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi imkanı ile ilgili bir ortak açıklama yaptılar. 36 ay vadeli 10 bin TL Temel İhtiyaç Desteği başvuruları internet ortamında yapılabiliyor. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki Temel İhtiyaç Desteği kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

3 kamu bankasından yapılan ortak açıklamaya göre, küresel ölçekte yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, hanehalkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentte  yer alan müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlattı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında orta ve düşük gelir grubunda yer alan müşterilerimize finansman desteği sağlamak için hazırlanan “Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi” kampanyası VakıfBank’ta.

 Kredinizi;

  • 10.000 TL’ye kadar,
  • 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli,
  • Aylık eşit taksitli,
  • Aylık %0,49 faiz oranıyla kullanabilirsiniz.

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir.

  • Kredi Başvurunuz değerlendirmeye alınacak olup başvurunuzun olumlu bulunması durumunda tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirmenin ardından şubeye gitmeden, VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.
  • Başvurunuzun olumsuz bulunması durumunda ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine Kamu Bankalarının sadece birinden başvuru yapılabilecektir. Aynı hane içerisinden ise sadece bir kişi krediye başvuruda bulunabilecektir.
  • Eşlerden yalnızca biri krediden faydalanabilecektir.
  • Kredinin ödemesine 6 ay sonra başlanabilir, kredi kullanım esnasında tarafınıza bu seçenek sunulur.
  • Kredi talebinizin değerlendirilmesi için KGF (Kredi Garanti Fonu) ile kişisel verileriniz paylaşılacaktır. Detaylı aydınlatma metnine https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2540 adresinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.