Vali Akın'dan İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret

Vali Akın'dan İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret
 Editör
Konya Valisi İbrahim Akın, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Valisi İbrahim Akın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek, Bölge Müdürü Tuncay Karabulut’tan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Akın, Bölge Müdürü Tuncay Karabulut ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünün Konya’daki çalışmaları ile kamu kurumları arasındaki iletişim ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik yürütülebilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

konya-bolge-mudurlugu.jpeg

VALİ AKIN HİZMET BİRİMLERİNİ DE GEZDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü hizmet birimlerini de gezen Vali Akın, personelle bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, ziyaretten duyduğunu memnuniyetini dile getirerek Vali Akın’a teşekkür etti. Vali Akın, ziyaretin sonunda personel ile birlikte fotoğraf çekildi.

konya-ziyaret.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.