Vali Bilgin'den Gmg Kırklarelispor-medipol Başakşehir Maçı İçin Centilmenlik Çağrısı:

Vali Bilgin'den Gmg Kırklarelispor-medipol Başakşehir Maçı İçin Centilmenlik Çağrısı:
"Ben her iki takımın da centilmence mücadele ederek güzel bir oyun ortaya koyacaklarına inanıyorum. Maç içerisinde de spora yakışır bir şekilde taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini bekliyoruz"

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak GMG Kırklarelispor-Medipol Başakşehir maçına tüm taraftarları davet etti.

Vali Bilgin, 21 Ocak Salı günü Kırklareli'nde oynanacak karşılaşma dolayısıyla valilik binasında Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Bilgin, toplantının ardından yaptığı konuşmada, Kırklarelispor'un tarihinde ilk defa çeyrek finale çıkma mücadelesi verdiğini söyledi.

Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Bilgin, takımın adını çeyrek finale yazdıracağına inandığını dile getirdi.

Taraftarlara takımlarına sahip çıkma çağrısında bulunan Bilgin, şöyle konuştu:

"Ben her iki takımın da centilmence mücadele ederek güzel bir oyun ortaya koyacaklarına inanıyorum. Maç içerisinde de spora yakışır bir şekilde taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Biletler bugün satışa çıkarıldı. Bilet satışlarında rekor bekliyoruz. Vatandaşlarımız kendi takımlarını desteklemeliler. Kırklarelispor ilimizin tanıtılmasına büyük destek veriyor."

Bilgin, karşılaşma dolayısıyla kentte gerekli tedbirleri alacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.