Vali Özkan, Elif Ceren Çolak'ı kabul etti

Vali Özkan, Elif Ceren Çolak'ı kabul etti
Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Rusya’nın Soçi kentinde yapılan Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında sergilediği performansla gençler senkronize klasmanında ikinci olarak gümüş, bireyselde de üçüncü olarak bronz madalya kazanan Konyaspor Kulübü sporcusu Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Cimnastik Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Çakar ile Antrenör Şükrü Alp Arı katıldı.

Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında ülke tarihinin ilk madalyasını kazanan Milli Sporcu Elif Ceren Çolak’ı tebrik eden Konya Vahdettin Özkan başarı dileklerinde bulunarak sporcuyu ödüllendirdi.

Ziyaretin ardından İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Elif Ceren Çolak ve Antrenör Şükrü Alp Arı’yı misafir eden etti ve  onları ödüllendirerek başarı belgelerini takdim etti.

 

elif-ceren-colak-vali-ozkan-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.