Vali Özkan'dan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer'e Mesnevi

Vali Özkan'dan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer'e Mesnevi
Meyer-Landrut, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti. Vali Özkan Ziyarette, Vali Özkan, Meyer-Landrut'a İngilizce Mesnevi hediye etti.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, beraberinde AB'ye üye ülkelerin büyükelçilerinden oluşan bir heyetle Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ziyaret etti.

aa-20231218-33212935-33212934-ab-turkiye-delegasyonu-baskani-buyukelci-nikolaus-meyerlandrut-konyada-1.jpgKonya'da Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında dün akşam düzenlenen sema ayini şerifini izleyen Meyer-Landrut ve beraberindeki AB büyükelçileri, bugün ilk olarak Konya Valisi Vahdettin Özkan ile görüştü.

Ziyarette, Vali Özkan, Meyer-Landrut'a İngilizce Mesnevi hediye etti.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.