Vali Tuna, Eskişehirspor'un taraftar temsilcileriyle buluştu

Vali Tuna, Eskişehirspor'un taraftar temsilcileriyle buluştu
Eskişehir Valisi Tuna: "Para her şeyi çözmüyor. İnanç ve ruh olması gerekiyor. Eskişehir'de bu inanç ve ruha sahip. Arkasında bir taraftar desteği var."- "(Samet Aybaba) Sağolsun elindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyor. Bizi terk edip gitmiyor. B


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Eskişehirspor'da inanç ve ruh bulunduğunu, arkasında taraftar desteğinin de olduğunu söyledi.

Tuna, kentteki bir otelde Eskişehirspor taraftar gruplarının liderleri ve gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, takıma verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Eskişehirspor'un mütevazı bütçelerle ayakta kalmaya çalışan bir kulüp olduğunu anlatan Tuna, "Ancak para her şeyi çözmüyor. İnanç ve ruh olması gerekiyor. Eskişehir'de bu inanç ve ruha sahip. Arkasında bir taraftar desteği var. Herkesin de bir sorumluluğu var. Bu şehrin insanları maç zamanı geldiğinde küçük yaştaki çocuğunu stada götürüyorsa, erkek, kadın, yaşlı, genç stada rahat gidebiliyorsa 50 yılı aşan bir kültürün ürünüdür. Bu da herkese bir sorumluluk veriyor." diye konuştu.

Tuna, siyah-kırmızılı takımın geçmişte başarısız sonuçlar almasına üzüldüklerini belirterek, bir ara maçlara bile gidemez olduklarını bildirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya teşekkür eden Tuna, "Sağolsun elindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışıyor. Bizi terk edip gitmiyor. Bu işi gurur meselesi yaptı. Bu işi sonuna kadar götürüyoruz. Hayırlı bir şekilde sonuçlandığında hayatımızdan bir başarı hikayesi olarak kalacak." dedi.


- "Kampanyalara destek verin"


Vali Tuna, Eskişehir Valiliği öncülüğünde Eskişehirspor için başlatılan kampanyaları çok şeffaf şekilde yürüttüklerine değindi.

Siyah-kırmızılı takıma kimin destek verip, kimin vermediğinin ortada olduğunun altını çizen Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü:

"SMS kampanyası tatmin edici olmaktan çok uzak. Sorumluluk sahibi insanların destek olmasını bekliyoruz. Takım düşse de bu sevgi bitmez. Düştüğü yerden kaldırmak da hepimizin görevidir. Bu takım, inşallah düşmeyecek. Her şey daha güzel olacak."

Tuna, takımın maç kazanması için gayret gösterdiklerini dile getirerek, "Galibiyete etki edecek şekilde prim ödemeleri yapıyoruz. Doğrudan prim ödemelerini üstümüze alıyoruz. Futbolcunun alması gereken ödemeleri günü geldiğinde kulübün imkanı yoksa ona destek oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.