Valiye selam veren polise otomobil çarptı

Valiye selam veren polise otomobil çarptı
KONYA'da polis memuru, makam aracıyla Polis Evi’nden çıkan Vali Yakup Canbolat'a selam vermek isterken kaza yaptı. Bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan polis, hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. 

KONYA'da bir polis memuru, makam aracıyla Polis Evi’nden çıkan Vali Yakup Canbolat'a selam vermek isterken kaza yaptı. Bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan polis, hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. 
Kaza, geçen 10 Nisan günü Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıl dönümünde meydana geldi. Vali Yakup Canbolat, Polis Evi’nden makam aracıyla çıkmak istediği sırada, yol güvenliği alan Polis Evi’nde görevli polis memuru, selam vermek istedi. Bu sırada yoldan geçen Mürsel Sarı (37) yönetimindeki 42 ZD 282 plakalı otomobil, cadde ortasındaki polis memurunu fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya metrelerce savrulup yere düşen polis, yaralandı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. 

Kazanın ardından aracından inen sürücü Sarı'nın olayın şokuyla havaya zıpladığı görüldü. Kazayı gören Vali Canbolat da makam aracından inip polis memurunun yanına koşup, yardım etti. Yaralı polis, çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Polisin durumunun iyi olduğu belirtildi. Sürücü Sarı'nın da gözaltına alındığı belirtildi.

valiye-selam-veren-polise-otomobil-carpti-_8287_dhaphoto1.jpgvaliye-selam-veren-polise-otomobil-carpti-_8287_dhaphoto2.jpgvaliye-selam-veren-polise-otomobil-carpti-_8287_dhaphoto3.jpg

 

Kaynak:Demirören Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.