Valizden çıkanlar şoke etti (TIKLA&İZLE)

Valizden çıkanlar şoke etti (TIKLA&İZLE)
Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı bir otelden ayrılmak üzere olan Rus çift turist aileni valizinden otele ait çok sayıda eşya çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 5 yıldızlı bir otelden ayrılmak üzere olan Rus turist aileni valizinden otele ait çok sayıda eşya ve tek kullanımlık malzemeler meydana çıktı. Alanya'da 5 yıldızlı bir otelin görevlileri tatili bitip otelden ayrılacak olan Rus turist ailenin tavırlarından şüphe duydu. Turistlerden bavulları açmalarını isteyen görevliler içinde otele ait çok sayıda malzeme ve eşya olduğunu fark etti.iha-20231120aw080512-4.jpg

Bavullarda yapılan aramada, ''şampuan, sabun, bez terlik, kahvaltılık küçük reçel, bal kutuları, kuruyemiş ve su şişeleri ve otelin çeşitli ürünleri çıktı.

İKİ POŞET DOLUSU LOKUM PERSONELİ ŞOKE ETTİ

Bazı personel, "pazar yerini geçmiş burası" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. Otel yönetimi turistlerden şikayetçi olmadı, ürünlerini bırakmalarını dile getirip, ürünleri aldılar.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.