Van'da spor salonunun yakılması

Van'da spor salonunun yakılması
Valilik: - "Olayla ilgili zarar tespit ve onarım çalışmalarına başlanmış olup, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için gerekli tahkikat sürdürülmektedir"

VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde spor salonunun ateşe verilmesiyle ilgili zarar tespit ve onarım çalışmasına başlandığı, saldırganların yakalanması için gerekli tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Sürmeli Sokak'taki Dumlupınar İlk ve Ortaokulu bahçesinde konuşlu 250 seyirci kapasiteli Dumlupınar Spor Salonu'nun gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandığı belirtildi.

Giriş kapısının korkuluk ve camları kırılıp salona girilerek saldırı düzenlediği kaydedildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Terör örgütü mensubu veya müzahiri oldukları değerlendirilen fail ya da failler tarafından gerçekleştirilmiş, salonun tribün bölümü ateşe verilmiş, asma tavan, elektrik ve su tesisatı zarar görmüştür. Mahalle sakinlerinin olayı emniyet ve itfaiye görevlilerine bildirmesiyle kundaklama nedeniyle çıkan yangına kısa sürede müdahale edilmiş, yangın büyümeden söndürülmüştür. Olayla ilgili zarar tespit ve onarım çalışmalarına başlanmış olup, olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için gerekli tahkikat sürdürülmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.