Van'da terör operasyonu

Van'da terör operasyonu
Operasyonda, 18 kilogramlık tenekeler içinde hazırlanmış 3 el yapımı patlayıcı düzeneği ve 3 elektrikli kapsül ele geçirildi

VAN (AA) - Van'da, güvenlik güçlerince bir dere yatağında gerçekleştirilen aramada el yapımı patlayıcı düzeneği bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK'nın kentteki eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda Hacıbekir Mahallesi'ndeki dere yatağında polis ekiplerince arama yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yürütülen çalışmada, dere yatağının kenarında toprağa gömülü 18 kilogramlık tenekeler içinde hazırlanmış 3 el yapımı patlayıcı düzeneği, 3 elektrikli kapsül ve 100 metre elektrik kablosu ele geçirilmiştir. El yapımı bomba düzenekleri bomba imha ekiplerince incelenmek üzere muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikata başlanmıştır."

Van'da terör operasyonu

Van'da terör operasyonu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.