Van'daki terör saldırısı

Van'daki terör saldırısı
İpekyolu ilçesinde teröristlerin döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Ferhat Arslan'ın ailesine acı haber ulaştı- Bekçi olarak girdiği emniyet teşkilatında uzun süre görev yaptıktan sonra polis memuru olan ve memleketinde şe

VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Ferhat Arslan'ın ailesine acı haber verildi.

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğünde birlikte görev yaptığı polis memuru Ahmet Çam ile şehit olan Vanlı Arslan'ın Abdurrahmangazi Mahallesi'ndeki ailesine acı haberi, sağlık görevlileri eşliğinde meslektaşları verdi.

Arslan'ın lisede öğrenim gören oğlu Muhammed Nurullah da babasının şehit olduğu haberini alınca geldiği evin önünde gözyaşlarını tutamadı. Şehidin oğlunu yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin oturduğu evin sokağına Türk bayrakları asılırken, haberi duyan yakınları eve geldi.

Esra, Kübra Nur, Muhammed Nurullah ve Zeynep adında 4 çocuğu bulunan şehidin en büyük kızı Esra'nın Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulunda öğrenim gördüğü öğrenildi.

İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının Hacıbekir Mahallesi Karlıova Sokağı'na döşediği patlayıcıyı vatandaşlara zarar vermemesi için etkisiz hale getirmeye çalışırken bombanın infilak etmesi sonucu Ferhat Arslan ve Ahmet Çam şehit olmuş, bir polis memuru da yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.