Van'daki terör saldırısı

Van'daki terör saldırısı
Valilik:- "Patlama sonucunda Emniyet Müdürlüğümüz Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Çam ve çarşı mahalle bekçisi Ferhat Arslan olay yerinde şehit olmuşlardır"

VAN (AA) - İpekyolu ilçesinde terör örgütü mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bir komiserin yaralandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca Hacıbekir Mahallesi Karlıova Sokak'ta yola el yapımı patlayıcı yerleştirildiği ihbarı üzerine saat 09.30 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğünde görevli uzman ekiplerce olay yerine gidildiği belirtildi.

Olay yerinde çalışmalar yapıldığı sırada örgüt mensuplarınca tuzaklanan patlayıcının infilak ettirildiği kaydedilen açıklamada, "Patlama sonucunda Emniyet Müdürlüğümüz Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Çam ve çarşı mahalle bekçisi Ferhat Arslan olay yerinde şehit olmuşlardır. Patlama sırasında yaralanan bir komiserimiz sağlık kuruluşlarımızda tedavi altına alınmıştır. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı, yaralı komiserimize acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.