Van'daki terör saldırısı

Van'daki terör saldırısı
CHP'li milletvekilleri, Van'daki terör saldırısında şehit olan mahalle bekçisi Arslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

VAN (AA) - Van'da CHP'li üç milletvekili terör saldırısında şehit olan Ferhat Arslan'ın ailesine başsağlığı diledi.

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun il başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geleceği toplantı için Van'a geldi.

Milletvekilleri, İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan mahalle bekçisi Ferhat Arslan için Altıntepe Mahallesi'nde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileklerini sundu.

Teröristlerin, 10 Mayıs'ta Hacıbekir Mahallesi Karlıova Sokağı'na döşediği patlayıcıyı etkisiz hale getirmeye çalışırken bombanın infilak etmesi sonucu polis memuru Ahmet Çam ve mahalle bekçisi Ferhat Arslan şehit olmuş, bir komiser yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.