Var gücümüzle çalışacağız

Var gücümüzle çalışacağız
Anadolu Selçukspor başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Güney, kulübü layık olduğu yere getireceklerini söyledi. Yeşil-beyazlıların, bu sezon Konyaspor’a 5 oyuncu gönderdiğinin de altını çizen Güney, her geçen sezon bu rakamı katlamak istediklerini belirtt

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, dünkü olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkanı Mehmet Güney ile yola devam dedi. Yönetimdeki isimlerin büyük bir kısmını değiştirerek yoluna devam eden mevcut başkan Mehmet Güney, kulübü layık olduğu yere getirmek istediklerini belirtti.

‘DESTEK İSTİYORUZ’

Yeşil-beyazlıların başkanı Mehmet Güney, “Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığımız birçok maçta şehirlerin bütünleşmiş olduğunu gördük. Elbette Konyaspor’umuzun yanında her zaman var olmaya, yer almaya çalışıyoruz. Ancak Yavru Kartal olarak biz de destek görmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon oynayacağımız maçlarda Konya şehrinin desteğini yanımızda hissedersek çok mutlu olacağız” dedi.

‘KONYASPOR’A 5 OYUNCU VERDİK’

Güney, “Geçtiğimiz sezon yaptığımız çalışmaların meyvesini bu sezon Konyaspor kadrosuna 5 oyuncu vererek yaşadık. Buradaki birlikteliğin, maçlarımızda da yaşanması en büyük dileğimiz. Hepinizin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz” diye konuştu.

‘BAYRAĞI DAHA YUKARIYA ÇIKARMAK İSTİYORUZ’

Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, “Hem A takım, hem de altyapı olarak futbolcu yetiştirmek amacındayız. Daha önce görev yaptığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarımızla birlikte bayrağı daha yukarılara taşımak adına elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünkü olağanüstü genel kurulda, başkanlığa seçilen Mehmet Güney’in listesinde Mehmet Ay, Abdullah Yayla, Ömer Zeren, Mehmet Ali Gökhan, Mehmet Yılmaz, Halil Bölükbaşı, Murat Erdoğdu ve Serkan Abaz bulunuyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.