Vartaş Elazığspor Başkanı Öztürk:

Vartaş Elazığspor Başkanı Öztürk:
"Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu çocuklar şerefli çocuklar. Yarın maça çıkacaklar, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve Allah'ın izniyle maçı alacağız"

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un kulüp başkanı Selçuk Öztürk, yarın Karşıyaka ile yapacakları maçta futbolcuların ellerinden geleni yapıp galibiyete ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Öztürk, takımın maddi sıkıntılardan dolayı Spor Toto Süper Lig yolundaki iddiasını kaybetmemesi için destek çağrısı yaparak, "Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu çocuklar şerefli çocuklar. Yarın maça çıkacaklar ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar ve Allah'ın izniyle maçı alacağız. Bu konuşmadan sonra kulübe yine sahip çıkılmıyorsa, kalan 8 maçta hala fedakarlık yapılmıyorsa bundan sonra bildiğim her şeyi konuşacağım." ifadelerini kullandı.

Selçuk Öztürk, ligin bitimine 9 hafta kala topladıkları 39 puanla Süper Lig'e çıkma yolunda iddialarının devam ettiğini kaydederek, sahalarındaki 4 maçın yanı sıra deplasmandaki 2 karşılaşmayı kazanmaları halinde bu konuda büyük avantaj yakalayacaklarını vurguladı.

Futbolcularının moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu vurgulayan Öztürk, söz verilen primleri dahi ödeyemediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.