Vatan Partisinden terör mağdurları için kampanya

Vatan Partisinden terör mağdurları için kampanya
Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Gül: - "PKK terörü yüzünden evinden, barkından olmuş, zarar görmüş, yaralanmış milletimizin yaralarını saracağız"

İZMİR (AA) - Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül, düzenleyecekleri kampanyayla PKK terörü yüzünden evinden, barkından olmuş, zarar görmüş milletin yaralarını saracaklarını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'yi bölmeye, milletin arasına düşmanlık sokmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, yürütülen mücadeleyle bölücü terör örgütü PKK'nın belinin kırıldığını kaydetti.

Milletin birliği ve bütünlüğü için bütün olanaklarını seferber etmek üzere kampanya başlatacaklarını aktaran Gül, şunları ifade etti:

"PKK terörü yüzünden evinden, barkından olmuş, zarar görmüş, yaralanmış milletimizin yaralarını saracağız. Etnik kökeni ne olursa olsun, bu ülkenin kadınları olarak bizler, birbirimize kopmaz bağlarla bağlıyız. Ne Amerikan emperyalizmi ne de ayrılıkçı terör örgütü PKK, bu bağları koparamaz. Bugünden tezi yok, Vatan Partisinin tüm kadınlarını, elindeki iki çorabın birini, iki gömleğinden daha güzelini, sofrasındaki aşının yarısını Güneydoğu'ya yollamak üzere toplamaya çağırıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.