Vatandaşlar kazada yaralanan kardeşler için seferber oldu: Birisi öldü

Vatandaşlar kazada yaralanan kardeşler için seferber oldu: Birisi öldü
Antalya'da otomobilin yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada vatandaşlar kardeşler için seferber oldu. Kazada 17 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken, kardeşi ise yaralandı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde otomobilin yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 17 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken, kardeşi ise yaralandı. Olay yerine koşan vatandaşlar ise araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkarmak için canla başla mücadele etti.

iha-20231231aw110214-4.jpg

Kaza, saat 13.15 sıralarında Döşemealtı Altınkale Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bilal Esat B.'nin kullandığı 34 TV 2113 plakalı otomobil Burdur istikametine seyir halindeyken bilinmeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Otomobil, ağaca çarparak durdu. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine koşan vatandaşlar ise araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkarmak için canla başla mücadele etti. Araç içinde sıkışan sürücü ve kardeşi Ö.F.B., itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekibi, sürücü Bilal Esat B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ö.F.B. ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.