Ve Podolski imzayı attı! İlk sözleri...

Ve Podolski imzayı attı! İlk sözleri...
Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüp Podolski transferİ için Arsenal'e ve oyuncunun kendisine ödenecek ücretleri de KAP'a bildirdi

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Podolski imzanın ardından getirilen çayı içerek basın mensuplarına poz verdi.

Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüp Podolski transferİ için Arsenal'e ve oyuncunun kendisine ödenecek ücretleri de KAP'a bildirdi:

"Profesyonel futbolcu Lukas Josef Podolski ve kulübü Arsenal FC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.  Ayrıca, eski kulübüne 2016-2017, 2017-2018 veya 2018-2019 sezonlarından herhangi birinde Kulübümüz Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanırsa bir kereye mahsus olmak üzere 500.000 EUR daha ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 3+1 futbol sezonu (son sezon opsiyonlu) için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.