Vekillerden flaş 'doğalgaz' açıklaması

Vekillerden flaş 'doğalgaz' açıklaması
AK Parti Konya Milletvekillleri Dr. Mustafa Baloğlu, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve Av. Mustafa Akış, ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Beyşehir ilçelerine doğalgaz dağıtımı için Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş.’ye lisan

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, İlhan Yerlikaya ile Mustafa Akış, ortak yazılı bir açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘EPDK, 25.09.2014 tarihli ve 5230-6 sıralı kararıyla Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Beyşehir bölgelerinden oluşan dağıtım şebekesinin ilgili mevzuata uygun olarak planlanması, projelendirilmesi, inşası, işletilmesi, bakımı, genişletilmesi ve bu şebeke ile doğalgazın abone ve serbest tüketicilere teslim edilmek üzere nakdi ve perakende satışı ile müşteri hizmetlerini yerine getirmesi faaliyetleri için Enerya Konya Gaz Dağıtım A.

Ş.’ye lisans verdi. Bu lisans kapsamında lisans sahibi Konya, Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Beyşehir şehirlerinden oluşan dağıtım bölgesinde doğalgaz dağıtım faaliyeti yapma hak ve sorumluluğuna sahip olacaktır. Daha önce iletim hattı sağlanmış olan Akşehir, Ilgın, Kadınhanı başta olmak üzere doğalgaz dağıtım çalışmaları halk arasında Gaznet olarak bilinen Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.