“Veli Çocuk El Ele Haydi Sabah Namazı Camiye” kampanyası başladı

“Veli Çocuk El Ele Haydi Sabah Namazı Camiye” kampanyası başladı
Selçuklu Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu tarafından “Veli Çocuk El Ele Haydi Sabah Namazı Camiye” kampanyası başlatıldı. 100 öğrenci, velisiyle birlikte sabah namazını camide kıldı.

Selçuklu Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu tarafından “Veli Çocuk El Ele Haydi Sabah Namazı Camiye” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında her Cuma sabahı sınıflar halinde 100 çocuk, velisiyle birlikte sabah namazını camide kılacak. Anlamlı kampanyanın ilk gününde öğrenci, öğretmen ve velileri Konya İl Müftüsü Ahmet Poçaroğlu da yalnız bırakmadı Poçanoğlu, “Veli Çocuk El Ele Haydi Sabah Namazı Camiye” kampanyası dolayısıyla okul idarecilerine teşekkür etti. Namaz sonrası çocuklara ve velilere çorba ikram edildi. Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu Müdürü Selami Ertekin, projenin amacını şu cümlelerle özetledi; "Amacımız öğrencilerimizin gönüllerinde bir çiçek açmasını sağlamak ve inancın, merhametin güzelliğin çiçeklerini açtırmak. Sadece başarılı olmakla öğrencilerimizin yetiştiğini düşünmüyoruz ve aynı zamanda milli, manevi, inanç ve toplumsal değerlerimizinde çocuklarımıza aktarılmasında camiyle buluşmanın önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.