Venezuela lideri: Twitter’ı yasaklatmam çünkü…

Venezuela lideri: Twitter’ı yasaklatmam çünkü…
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Twitter’in yasaklanmasını anti-demokratik bulduğunu söyledi. Venezuela’da aylardır muhaliflerin düzenlediği gösterilerle uğraşan ve iktidarda zor günler geçiren Devlet Başkanı Maduro, gazetecilerin “Twitter yasaklan

Maduro “Twitter bir sosyal silahtır. Halkla binlerce şeyi paylaşmama yarıyor. Fikirlerin tartışıldığı bir iletişim aracı. Bana yapılan haksızlıklarda seçmenlerime doğruyu söylemem için bulunmaz bir fırsat” sözlerini etti. Maduro, “Bana darbe yapılırsa halkımı en çabuk Twitter aracılığı ile harekete geçiririm, neden bu silahı susturayım ki” diye de ekledi.

 

“@NicolasMaduro” adlı bir Twitter hesabı olan Maduro’nun takipçi sayısı 1 milyon 900 bine yaklaşmış durumda. Venezuela basını, eski bir belediye otobüsü şoförü olan Maduro’nun Twitter’ı en aktif kullanan devlet başkanlarının başında geldiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.