Vodafone İstanbul Yarı Maratonu

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu
Maraton için ikinci kayıt döneminin 11 Nisan'da sona ereceği bildirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu için ikinci kayıt dönemi 11 Nisan'da sona eriyor.

Vodafone tarafından yapılan yazılı açıklamada, İBB ve Spor AŞ tarafından, Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenen ve dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun Tarihi Yarımada'da 24 Nisan Pazar günü koşulacağı ifade edildi.

Açıklamada, Yarı Maraton ile Çeyrek Maratonu'nun yanı sıra geçtiğimiz yıl ilk defa yapılan Bayrak Yarışı ve Business Maraton olmak üzere 4 farklı kategoride koşulacak olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda ikinci kayıt döneminin 11 Nisan’da sona ereceği aktarıldı.

2015 yılındaki başarılı organizasyondan sonra Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından Bronze Label ile ödüllendirilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda, Business Kategorisinde şirketlerin yarışacağı belirtilen açıklamada, sporcuların bu yıl ilk kez geç kayıt imkanından faydalanabileceği, buna göre 22 Nisan günü yarış kitlerinin dağıtılacağı Forum İstanbul'da geç kayıtların gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.