Voleybol 1. Lig’de sezon başlıyor

Voleybol 1. Lig’de  sezon başlıyor
TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2021-2022 sezonu, bugün A ve B gruplarında oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2021-2022 sezonu, bugün A ve B gruplarında oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak. A Grubu’nda mücadele edecek Konya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında bugün Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Büyükşehir Belediyesi Karatay Spor ve Kongre Salonunda oynanacak mücadele 13.00’da başlayacak. Sarı-siyahlılar sezona iyi bir başlangıç yaparak özlem duyduğu Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istiyor.

İLK HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Konya Büyükşehir Belediyespor’un da yer aldığı TVF Erkekler Voleybol 1. Lig A Grubu’nda ilk haftanın maç programı şöyle: Alanya Belediyespor-Saint Joseph, Bigadiç Belediyespor- Kula Belediyespor, Hekimoğlu Bursa- Kocaeli BŞB Kağıtspor, Konya Büyükşehir Belediyespor-Aydın Büyükşehir Belediyespor, Milas Belediyespor -Kütahya Belediyespor, Ürgüpspor- İstanbul BBSK.

TVF ERKEKLER VOLEYBOL 1. LİG STATÜSÜ

A ve B gruplarında 12’şer takım yarışacaktır. Her grup müsabakalarını kendi arasında deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynayacaklardır. Deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda A ve B gruplarında 1, 2, 3 ve 4. sırayı elde eden toplam 8 takım, yarı finallere katılmaya hak kazanır. Lig etabı müsabakaları sonunda gruplarında son iki sırayı alan takımlar (11 ve 12.’nci sırayı alan takımlar) 2. Lig’e düşer.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KADRO OYUNCULAR:

AHMET UMUR ŞAHİN -Wing-Spiker (Smaçör) -1998

HARUN SALİF- Wing-Spiker (Smaçör)- 1991

BERKE ERAY YETKİN- Wing-Spiker (Smaçör) -1998

ONUR İRTENİ- Orta Oyuncu -1998

ATAKAN UTKU HAYTA- Pasör- 2000

EREN ÖNER- Pasör- 1989

YUSUF ÖZDEMİR- Pasör Çaprazı- 2000

ENES GÜÇ- Pasör Çaprazı- 2000

KUŞAY KAAN GÜLEÇ- Orta Oyuncu- 1995

İSA KARATEKİN- Orta Oyuncu- 1999

HASAN KAAN KAR- Orta Oyuncu -1997

SERKAN KOÇAK- Libero- 1994

MERTCAN AKIN -Libero- 1993

TEKNİK EKİP:

ANTRENÖR :Rasim Acar

YRD. ANTRENÖR :Mehmet Birol Aşkın

YRD. ANTRENÖR :Mustafa Veziroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.