Voleybolda Maçın Ardından

Voleybolda Maçın Ardından
Fenerbahçe Takım Kaptanı Arslan Ekşi: "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak 'bu takım iyi voleybol oynayacak' dedik. Bugün inşallah bunun başlangıcı olur"

CEV Erkekler Denizbank Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında İtalya'nın Cucine Lube takımını 3-2 yenen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Arslan Ekşi, alınan galibiyetin iyi voleybol oynamanın başlangıcı olmasını dilediğini söyledi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan deneyimli voleybolcu, ligde yapacakları Galatasaray FXTCR maçıyla galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak 'bu takım iyi voleybol oynayacak' dedik. Bugün inşallah bunun başlangıcı olur. Bu takımı İstanbul'da yeniyoruz. Daha önce yenmiştik, yine yendik. İkinci maçımızı Rus ekibi ile oynayacağız, çok güçlü bir ekip. Bugün 2. seti alsaydık, maç 3-0'a giderdi. Galatasaray'la çok önemli bir derbimiz var. O maçı da alıp galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli voleybolcu Kemal Kayhan ise Cucine Lube karşısında ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını vurgulayarak, "Galatasaray maçı öncesi bize çok iyi bir motivasyon oldu. O maça da çıkacağız ve Fenerbahçe'ye yakışır bir biçimde savaşacağız. Savaşmadan olmuyor. Bugün elimizden gelenin en iyisini verdik. Derbi maçı da kazanan biz olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.