Voleybolda seyirci kararı, Kovid-19 salgınının gidişatına göre verilecek

Voleybolda seyirci kararı, Kovid-19 salgınının gidişatına göre verilecek
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: - "Yeni sezonda müsabakaları seyircili oynatabilmeyi arzu ediyoruz"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, yeni tip koronavirüs salgınıyla ilgili tüm süreci yakından takip ettiklerini söyledi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ,  yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle tüm dünyanın zor zamanlar geçirdiğini belirterek, "Spordan uzun süre ayrı kaldık. Federasyon olarak tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türkiye voleybol liglerinde 2020-2021 sezonu heyecanı, 12 Eylül'de oynanacak Sultanlar Ligi karşılaşmaları ile başlayacak. 13 Eylül'de ise AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ilk hafta karşılaşmaları oynanacak." değerlendirmesinde bulundu.

KURALLARA VE TEDBİRLERE HARFİYEN UYMAMIZ GEREKİYOR

Sezonun seyircili mi seyircisiz mi olacağının pandeminin gidişatına göre netlik kazanacağını ifade eden Üstündağ, "Süreci değerlendireceğiz ve karşılaşmaların nasıl oynanacağına karar vereceğiz. Müsabakaları seyircili oynatabilmeyi arzu ediyoruz. Bir beklenti içindeyiz. Bunun gerçekleşebilmesi için de milletçe kurallara ve tedbirlere harfiyen uymamız gerekiyor." diye konuştu. Üstündağ, kurallara ve tedbirlere uyulması durumunda voleybolun seyircisiyle buluşmasının en kısa sürede gerçekleşeceğini dile getirdi.

8 TAKIM KONYA’YI TEMSİL EDECEK

Voleybol Takımı Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Konya Büyükşehir Belediyespor’la birlikte voleybol liglerinde yeni sezonda 8 takım Konya’yı temsil edecek.

ERKEKLER 1. LİG A GRUBU      : Konya Büyükşehir Belediyespor

ERKEKLER 2. LİG 3. GRUP         : Pema Koleji, Gezlevispor, Ilgın Uğur Spor

KADINLAR 2. LİG 5. GRUP         : Pema Koleji, Ereğli Belediyespor, Günseven Şalgam Ereğli Bil Koleji, Anka Gençlik.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.