Voleybolda taslak fikstür yayınlandı

Voleybolda taslak fikstür yayınlandı
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 2021-2022 Voleybol Sezon Kadınlar 1. Lig, Erkekler 1. Lig ve 2. Lig taslak fikstürünü yayınladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 2021-2022 Voleybol Sezon Kadınlar 1. Lig, Erkekler 1. Lig ve 2. Lig taslak fikstürünü yayınladı. Kulüpler, taslak fikstürünü inceleyerek, varsa değişiklik taleplerini, 17 Eylül 2021 Cuma gününe kadar federasyona bildirecek.

1. LİG’DE KONYA BŞB

Voleybol Erkekler 1. Lig’de Konya’yı; Konya Büyükşehir Belediyespor temsil edecek. Sarı-siyahlılar A Grubu’nda yer alıyor. Taslak fikstüre göre; Konya Büyükşehir Belediyespor’un ligin ilk haftasında evinde oynayacağı Aydın Büyükşehir Belediyespor maçı, 9 Ekim 2021 tarihinde saat 13.00’da başlayacak.

ERKEKLER 2. LİG’DE 3 TAKIM

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde Konya’yı; Konya Büyükşehir Belediyespor, Gezlevispor ve Pema Koleji temsil edecek. Temsilcilerimiz; Aksaray MTAL, Kayseri Hürriyet MTAL, Kayseri Şahinspor ve Mersin Kılıç Silifke İdman Yurdu takımlarının yer aldığı 4. Grup’ta mücadele edecek. Taslak fikstüre göre; ligin ilk haftasındaki Pema Koleji-Konya BŞB karşılaşması 31 Ekim 2021 saat 13.00’da, Gezlevispor-Hürriyet MTAL karşılaşması ise aynı tarihte saat 14.00’da başlayacak.

KADINLARDA 2. LİG’DE 2 TAKIM

Maç programı önümüzdeki günlerde açıklanacak Voleybol Kadınlar 2. Lig’de ise Konya’yı; Anka Gençlik ve Günseven Şalgam Ereğli Belediyespor takımları temsil edecek. Temsilcilerimiz, 12. Grup’ta; Aksaray 1989 Spor, Aksaray Kuzeyboru, Karaman Spor Lisesi, Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas, Tarsus Belediyesi, Kayseri Voleybol ve Niğde Belediyesi’nden oluşan takımlarla mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.