Volkan Fındıklı’ya şans doğdu

Volkan Fındıklı’ya şans doğdu
Konyaspor’un orta saha oyuncularından Volkan Fındıklı, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyebilecek

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart ile bu hafta sonu iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşen Konyasporlu Marko Jevtovic, yerini Volkan Fındıklı’ya bırakacak. Kocaman’ın bir dönem vazgeçilmez oyuncusu olan Fındıklı, antrenmanlardaki performansına göre yeniden ilk 11’de sahaya çıkabilecek.

9 MAÇA ÇIKTI

Konyaspor’un orta saha oyuncularından Volkan Fındıklı, bu sezon Süper Lig’de 7, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkarak toplamda 9 maçta forma giydi. 28 yaşındaki oyuncu, bu maçlardan 4’ünde ilk 11’de kendisine yer buldu.

OYUN PERFORMANSI

Volkan Fındıklı, bu sezon şans bulduğu maçlarda yüzde 75 top kapma istatistiğiyle mücadele etti. Fındıklı girdiği ikili mücadelelerin yüzde 45’ini, hava toplarının ise yüzde 62’sini kazanmasını başardı. Bu süreçte 171 pas atan orta saha oyuncusu, bunlardan 134’ünde başarı sağladı. 28 yaşındaki futbolcu, başarılı paslarının yüzde 27’sini ileriye, yüzde 29’unu sağa, yüzde 31’ini sola ve yüzde 11’ini ise geriye verdi. Fındıklı, 6 kez de şut pası verdi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.