WhatsApp Artık Masa Üstünde

WhatsApp Artık Masa Üstünde
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan yeni bir atılım

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı yakında bilgisayarlarımızdan da kullanabiliriz. Şirket masaüstü kullanıcılarına yönelik bir Chrome eklentisi üzerinde çalışıyor.

WhatsApp'ın Tarayıcı Sürümü Geliyor

Mobil mesajlaşma denildiğinde ilk akla gelen uygulama olan WhatsApp, mobil platformlar ile sınırlı kalmayıp kitlesini daha da büyütmeyi planlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre yakında WhatsApp'ın tarayıcı sürümüyle karşılaşabiliriz.

Toplamda 1 milyara yakın kullanıcıya sahip olan WhatsApp'ın en büyük dezavantajı olan bu alan, birçok kullanıcının diğer uygulamaları kullanmaya başlamasına bile sebep olmuştur. Ancak görünen o ki şirket bu açığı kapatmayı düşünüyor.

Hollanda merkezli AndroidWorld.nl sitesinin yaptığı habere göre WhatsApp'ın Android uygulamasının son sürümünün kodlarında "WhatsApp Web" uygulamasına ait referanslar yer alıyor. Paylaşılan ekran görüntüsünde ise WhatsApp'a Google Chrome'un OS X ve Windows versiyonları üzerinden giriş yapıldığı da net bir şekilde görülüyor.

Ayrıca mobil sürümde olduğu gibi kullanıcıların son görülme zamanlarının görülebileceği söylenen internet sürümüne giriş yapılmaya çalışıldığında ise Google hesabı ile giriş seçeneği karşımıza çıkıyor ve maalesef daha ileriye gidilemiyor.

Sistem çalışmaya başladığında ise girişlerin nasıl yapılacağı henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.