Whatsapp’ın bilinmeyen kullanışlı özellikleri

Whatsapp’ın bilinmeyen kullanışlı özellikleri
Her akıllı telefonda bulunan ve hemen hemen herkesin kullandığı Whatsapp uygulamasının pek bilinmeyen bazı özellikleri var.

Akıllı telefonlarda kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’da bazı bilinmeyen özellikler var. Whatsapp’ı daha kullanışlı hale getirmek ve kullanımına hakim olmanız için bilmeniz gereken bazı özellikler var.

VERİ DEPOLAMA

Whatsapp’da yaptığınız konuşmalar sırasında gönderilen fotoğraf, video ve ses kaydı gibi dosyalar, WİFİ bağlantısı olmadığı zamanlarda kotanızdan harcıyor. Bunu önlemek için Whatsapp’ın ayarlar kısmında veri depolama bölümünde düşük veri kullanımı butonunu işaretleyebilirsiniz.

ANLIK TAKİP

Mesajlaştığınız kişilerle “anlık konum takibi” paylaşımı yapabilirsiniz. Konum verileri, gerçek zamanlı olarak karşı tarafa iletilebilir. Aileniz ve sevdiklerinizin güvenliği söz konusu olduğunda oldukça kullanışlı bir özellik. 

CASUS UYGULAMALARDAN KORUNUN

Konuştuğunuz kişilerle güvenli sohbet etmek ve casus uygulamalardan korunmak için aktifleştirmeniz gereken bir özellik var. Standart olarak uygulama, ilk kurulum esnasında bir SMS kodu gönderir. İki adımlı doğrulama ise WhatsApp hesabınıza farklı bir telefondan ulaşma ihtimalini engeller. 

YENİ YAZI STİLLERİ

Dilerseniz özel mesajları istediğiniz gibi vurgulayabilirsiniz. Önemli bir şey mi söylüyorsunuz, kalın puntolarla yazın. Bir şiir mi paylaşacaksınız, italik yazın ya da bir liste mi paylaşacaksınız, çizin üstünü gitsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.