Windows Phone Bilmecesi!

Windows Phone Bilmecesi!
Son dönemin çok fazla konuşulan telefon üreticisi, Windows Phone hakkında bir "öyle" dedi , bir "böyle!"

OnePlus kendisini piyasada gösterdiği günden beri çok fazla konuşulanlar arasında. Yalnızca One isimli telefona sahip olmasına karşın , enteresan pazarlama teknikleri ile çok büyük ilgi çeken şirket, bu kez de Windows Phone pazarına gireceği haberi ile gündemde...

Önceki günlerde yapmış olduğu açıklamada, OnePlus'ın yöneticisi Carl Pei, yakın ilerki zamanlarda ilk Windows Phone telefonlarını üreteceklerini beyan etmiş ve bu haber The Economic Times of India'da yer almıştı. "Microsoft ile ilerki zamanlarda üreteceğimiz potansiyel bir Windows Phone hakkında konuşuyoruz. Henüz bir kesinlik yok fakat karşılıklı görüşmelerimiz devam ediyor." şeklindeki bildiri , günümüze kadar sadece bir adet telefon üreten ve onda da Android işletim sistemi kullanan firmada ufak bir kargaşaya yol açmış durumda.

Önceki gün gelen yeni bir açıklamadaysa firma, Microsoft'un işletim sistemi ile bezenmiş herhangi bir telefon üretmeyeceklerini ilan ederek herkesi şaşkına çevirdi . Bir internet sitesine açıklama yapan OnePlus sözcüsü, Economic Times muhabirinin konuyu " hata " anladığını ve Pei'nin değişik bir şeye parmak bastığını dile getirdi ve şu şekilde açıkladı ; "Pei, firma olarak kullanıcılarımıza sunacağımız işletim sistemlerinde açık fikirli olduğumuzu, aldığımız geri dönüşlere göre bir noktada Microsoft ile bağlantıya geçerek, telefonumuzda Windows işletim sisteminin de opsiyonlu bir kurulumu olabileceğini dile getirmiş. Ama şimdilik Windows Phone üretmek gibi bir niyetimiz yok."

Birçokları için hayaller suya azaldı fakat unutmamak gerek ki bir dönemler Nokia da hiç bir zaman Windows Phone telefon üretmeyeceğini beyan etmişti. Bakın şimdi ne oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.