Xperia Z3'ten Hamburger Yaptılar!

Xperia Z3'ten Hamburger Yaptılar!
Sony'nin yeni amiral gemisinin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi desek yeridir. Önceleri üzerine su ve kola dökülen cihaz şimdi ise hamburger arasına köfte oldu.

IFA 2014 fuarında tanıtılan Sony'nin yeni amiral gemisini geçtiğimiz haftalarda burada detaylı bir şekilde incelemiştik.

 

Cihazın geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye lansmanı sırasında ise Sony Mobile Türkiye'nin yeni ülke müdürü Tarık Akad ile beraber, Sony Xperia Z3 ve Z3 Compact'ı konuşmuştuk.

Lansman sonrasında Türkiye fiyatı da açıklığa kavuşan telefonun başına gelmeyen kalmadı desek yeridir.

Akıllı telefonların sağlamlığını kanıtlamak için uygulanan inanılmaz işkenceler, günümüzde çok farklı boyutlara ulaşmış durumda. Üzerinekurşun yağdırıp, balyozla ezilen testlerin yanı sıra üstünden arabaylageçilen telefonlara şahit olduğumuz şu günlerde Sony Xperia Z3'ün başına gelenler ise oldukça şaşırtıcı.

14-10/27/xperia-z3-nutella.jpg

Sony'nin IP65 ve IP68 sertifikaları sayesinde 2 metre derinlikteki suda yarım saatin üzerinde kalabilen akıllı telefon, basınçlı su akıntılarına da dayanabiliyordu. Ancak cihaza öyle testler yapıldı ki Xperia Z3'ün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.

14-10/27/hammer-test-xperia-z3.jpg

Üzerine Nutella sürülen telefon kola banyosuna da sokuldu, balyozla daezildi. Son yapılan testte ise Xperia Z3'ü hamburger köftesi yaptılar. Bulgaristanlı teknoloji blog'u Xperia Z3'ü köfte harcına karıştırdılar üstüne bir güzel tavada pişirdiler. Sonrasında ise hamburgerin köftesi ile pişen Xperia Z3 oldukça güzel bir şekilde servis ettiler.

Sonucunda ne mi oldu? İşte cevabı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.