Ya tamam, ya devam

Ya tamam, ya devam
Konyaspor, bugün Avusturya temsilcisi Salzburg’a konuk olacak. 3 puanla üçüncü sırada yer alan Anadolu kartalı, 7 puanla grup lideri olan Salzburg karşısında puan arayacak

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Atiker Konyaspor, grubun en kritik maçlarından birine çıkacak. Geride kalan 3 haftalık periyotta aldığı 1 galibiyet ile 3. sırada kendisine yer bulan yeşil-beyazlılar, grup lideri Salzburg ile deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor rakibi karşısında kazanması halinde gruptan çıkmak için önemli bir adım atarken, mağlup olması halinde ise gruptan çıkma şansını azdan çok aza indirecek.

ZORLU MÜCADELE BUGÜN

Konyaspor, gruptan çıkma adına büyük önem arz eden Salzburg karşılaşmasına bugün çıkacak. Yeşil-beyazlıların Red Bull Arena’da oynanacak karşılaşması saat 23.05’te başlayacak. Mücadele cuma gününün ilk saatlerinde sona erecek.

DÜDÜK MAZZOLENİ’DE

Atiker Konyaspor'un Salzburg ile deplasmanda oynayacağı maçı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo yaparken, maçın 4. hakemi Ciro Carbone, ilave yardımcı hakemleri ise Marco Guida ve Marco Di Bello olacak.

KONYASPOR’DA 2 EKSİK

Bugün oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Konyaspor’da 2 eksik oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda sezonun ilk yarısını kapatan Abdou Razack Traore’nin yanı sıra Boşnak oyuncu Amir Hadziahmedovic de Salzburg karşısında forma giyemeyecek. Rakip Salzburg’da ise herhangi eksik bulunmuyor.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.