Yaka Çumralıoğlu İHO’dan Anlamlı Destek

Yaka Çumralıoğlu İHO’dan Anlamlı Destek
Mübarek Ramazan ayı nedeniyle azalan kan bağışları ve stokları verilecek desteklerin önemini bir kat daha artırıyor. Yaka Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulu da bu çalışmalara yarın okulda düzenleyeceği bir kan bağışı kampanyasıyla destek olma amacı ..

 

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle  azalan kan bağışları ve stokları verilecek desteklerin önemini bir kat daha artırıyor. Yaka Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulu da bu çalışmalara yarın okulda düzenleyeceği bir kan bağışı kampanyasıyla destek olma amacı taşıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Ahmet Başünal; ‘Kampanyamıza Destek Ol, Senin Bağışını Bekleyen Binlerce Hastaya Umut Ol... Biz Değil miyiz #bizbizeyeteriz diyen... En uygun koşullarda, güvenli bir şekilde kan bağışında bulunabilmeniz için  Kan Bağışı Merkezini okulumuza taşıdık. Bütün Önlemleri aldık, güvenli bir ortamda sizlere bu İyilik yapma fırsatını sunuyoruz. Eşinizle, kardeşinizle, komşunuzla, annenizle, babanızla,  akrabalarınızla birlikte binlerce kişiye umut Olmak için ‘Ben de varım’ diyen herkesi bekliyoruz. Gerek kendiniz gerek yakınlarınızla bu hayır kervanına destek olunuz. Mesaj ulasan herkesin bu konuda gerekli duyarlığıı ve hassasiyeti göstermesi en büyük dileğimizdir." dedi.

28 Mayıs Perşembe günü Melikşah Mahallesi Aziz Mahmut Hüdai Caddesi, Mevzu Sokak No 1 Meram/ KONYA adresinde bulunan Yaka Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilecek kan bağışı programı hakkında 0551 943 52 69 numaralı okul telefonu aranarak da bilgi alınabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum