Yalan haberlerle zehirlemeye çalışıyorlar

Yalan haberlerle zehirlemeye çalışıyorlar
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, bir takım grup ve oluşumların yalan haberler ile toplumda kaos oluşturma derdinde olduğunu, vatandaşın asılsız haberlere itimat etmemesi gerektiğini vurguladı

Pusula Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, özel açıklamalarda bulundu. AK Parti Konya teşkilatı olarak sahada yoğun çalışma yürüttüklerini belirten Samancı, tüm ilçe ve mahallelerde vatandaşlarla buluştuklarını dile getirdi.  Samancı, “Halkımızla sürekli iç içeyiz. İlçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretler yapıyoruz. Sorunları dinliyor, çözüm üretiyoruz. Sağolsun Konyalı hemşehrilerimiz büyük teveccüh gösteriyor. AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerin farkında. Biz de onlar için daha iyisini yapmanın derdindeyiz” dedi.

BİR DAMLAYI DAHİ ZAYİ ETMEMELİYİZ

Şu an Konya’nın hatta Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin kuraklık olduğuna dikkat çeken Samancı, “Kuraklık ciddi bir sorunumuz. Bu şehir, ülke değil küresel bir sorun. Biz de bunu yaşıyoruz. Burada hükümet olarak biz tüm imkanlarla seferber olduk. Su kaynakları üretimi noktasında çalışmalar devam ediyor. Ama vatandaşlarımızın da büyük hassasiyet sahibi olmasını rica ediyoruz. Suyumuzu verimli kullanmalıyız. Özellikle tarım alanında daha az su tüketen ürünlerin ekimini yaygınlaştırmalıyız. Konya Ovası ülkemizin en az yağış alan bölgelerinden bir tanesi. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Biz hiçbir çiftçimizin hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Gelecek nesilleri de düşünerek bu suyu daha verimli kullanmalıyız. Hem tarım da hem bireysel kullanımda bir damlayı dahi zayi etmemeliyiz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ DİKKATLİ OLMALI

Vatandaşın yalan ve çarpıtma haberler noktasında dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Vekil Gülay Samancı, “Şu an ciddi bir yalan haber furyası var. Halkımızdan ricamız aslını öğrenmediği haberlere itibar etmesin. Sosyal medyada bot hesaplarla yayılan kirli bilgilere kanmasın. Hükümet olarak millete hizmet yolunda çalışıyoruz. Bunları çarpıtıyorlar. İnanmayınız. Özellikle gençlerimiz aslı olmayan haberlere itimat etmesin. Bizim tüm teşkilatlarımız sahada. Herşeyi gönül rahatlığıyla cevaplandırabiliriz. Vatandaşımız kafasına takılan herşeyi sorabilir” dedi.  Samancı, Ekim’de meclisin açılması ile sosyal medya yasasının çalışmalarının başlayacağını sözlerine ekledi. (İbrahim Çiçekçi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.