Yalçın Eğitim Kurumları Mezuniyet Motivasyon ve Ödül Gecesi'nde buluştu

Yalçın Eğitim Kurumları Mezuniyet  Motivasyon ve Ödül Gecesi'nde buluştu
Yalçın Öğretim Kursları bünyesinde yer alan, Zindankale, Merkez, Şefikcan ve Yazır Ecdat Şubelerindeki yönetici, öğretmen ve öğrenciler Ramada Hotel’de organize edilen Birlik, Beraberlik Motivasyon, Mezuniyet ve Ödül Gecesi’nde bir araya geldiler.

Yalçın Öğretim Kursları bünyesinde yer alan, Zindankale, Merkez, Şefikcan ve Yazır Ecdat Şubelerindeki yönetici, öğretmen ve öğrenciler Ramada Hotel’de organize edilen Birlik, Beraberlik Motivasyon, Mezuniyet ve Ödül Gecesi’nde buluşarak, gönüllerince bir gün geçirirken, stres attılar.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşılırken, Özel Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yöneticileri, Merkez, Zindankale Şefikcan ve Yazır Ecdat Şubelerindeki yönetici, öğretmen, öğrenciler ve çalışanlarından oluşan 155 kişilik grup, Konya’nın güzide otellerinden biri olan Ramada Otel’de gerçekleştirilen Birlik, Beraberlik, Motivasyon, Mezuniyet ve Ödül Gecesi gerçekleştirdiler.

dsc-6871.jpg

Yalçın Eğitim Kurumları Motivasyon ve Ödül Gecesi saygı duruşu ve hep birlikte okunan İstiklal Marşı’yla başladı.

Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Kurum olarak birlik ve beraberliğimize çok büyük önem veriyoruz. Biz Yalçın eğitim Kurumları olarak ‘Sizin hayalleriniz, bizim tecrübemiz var. Hayallerinizi tecrübemizle gerçekleştiriyoruz’ sloganıyla çıktığımız yolda emin adımlarla bugünlere geldik. Bu birlik beraberlik bizlere başarıyı getiriyor. Uzun bir zaman sonrası yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle Motivasyon, Mezuniyet ve Ödül Gecesi’nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gecede öğrencilerimizi mezun etmenin ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılına damga vuran yönetici ve öğretmenlerimizi ödüllendirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize bundan sonra ki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize ise hep birlikte nice başarılı yıllara imza atmayı temenni ediyorum. ”

dsc-6868.jpg

Protokol konuşmalarının ardından 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen yönetici, ve öğretmenlere plaket takdimi töreni gerçekleştirildi. Ödül törenin ardından 2021-2022 yılı başarı ve mezuniyet pastası öğrenciler tarafından hep birlikte kesildi.

yalcin-egt-4.jpg

Yalçın Eğitim Kurumları Motivasyon, Mezuniyet ve Ödül Gecesi’nde öğretmen ve öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerinde bir gece geçirdiler.

yalcin-egt-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.