YALOVA'DA EL ÇABUKLUĞUYLA KUYUMCUDAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI

YALOVA'DA EL ÇABUKLUĞUYLA KUYUMCUDAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Yalova'da ellerindeki imitasyon ürünleri kullanıp kuyumcudan 4 tektaş yüzük çaldıkları iddia edilen biri kadın 2 şüpheli tutuklandı.İl...

 Yalova'da ellerindeki imitasyon ürünleri kullanıp kuyumcudan 4 tektaş yüzük çaldıkları iddia edilen biri kadın 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Yalova Polis Merkezi Amirliği ekipleri, İstanbul Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanından 4 tektaş yüzüğün sahtesiyle değiştirildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptığı araştırmada, yüzük bakma bahanesiyle geldikleri iş yerinde ellerindeki imitasyon ürünleri el çabukluğuyla bırakıp hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlıların D.D. ile C.Z. olduğu tespit edildi.

Şüpheliler, il merkezi ve Çınarcık ilçesinde saklandıkları adreslerde yakalandı.

Gözaltına alınan bu kişilerin evlerinde eş zamanlı yapılan aramalarda kuyumcudan çalınan 4 tektaş yüzük ile çalıntı ürünlerin satışından elde edilen 2 bin 635 lira ve imitasyon olduğu tahmin edilen takılar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.