Yalova’da Organize Edilen Satranç Milli Takım Kampı Sona Erdi

Yalova’da Organize Edilen Satranç Milli Takım Kampı Sona Erdi
Avrupa Okullar Şampiyonası’na Yalova’da hazırlanan Satranç Milli Takımı kampı sona erdi. Yalova Öğretmen evinde gerçekleşen kamp IM Hasan Kılıçaslan antrenörlüğünde sporcular Gülce Nehir Kara, Ilgın...

Avrupa Okullar Şampiyonası’na Yalova’da hazırlanan Satranç Milli Takımı kampı sona erdi. Yalova Öğretmen evinde gerçekleşen kamp IM Hasan Kılıçaslan antrenörlüğünde sporcular Gülce Nehir Kara, Ilgın Kaya, Elif Keskin, Deniz Karasakal, Nilsu Enç, WCM Gülcan Sena Kayış ve Beren Ünal’ın katılımı ile organize edildi.

Milli Takım antrenörü Hasan Kılıçaslan, kampın amacının sporcularımızı 24 Haziran - 3 Temmuz 2015 de Konya’da yapılacak olan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına ve sonrasındaki uluslararası yarışmalara hazırlamak olduğunu belirtti.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Milli Takım kampına yaptığı ziyarette sporcuların ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirterek Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.