Yalova'daki kadın cinayeti davası

Yalova'daki kadın cinayeti davası
Kentte geçen yıl eski eşini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

YALOVA (AA) - Yalova'da, geçen yılın mayıs ayında eski eşi Seda Camgöz'ü caddede bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi.

Yalova Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Bülent Diler ve avukatı Ruşen Arslan ile Camgöz'ün ailesinin avukatı Canan Engin Eke katıldı.

Duruşmada, Camgöz ile aynı dershanede çalışan Derman Kopuz, Nezahat Ateş ve Hasan Altındal, tanık olarak dinlenildi.

Kopuz, öldürülen Seda Camgöz'ü Bülent Diler'in tehditlerinden korktuğu için iş çıkışı 2-3 ay evine bıraktığını söyledi. Bu sürede Diler'in Camgöz'ü takip ettiğini savunan Kopuz, onun birkaç kez karşılarına çıktığını belirtti.

Ateş ise sanığın dershaneye ortalama 15 günde bir gelerek çocuklarını Seda Camgöz'den aldığını anlattı.

Sanığın, bir gün dershanede Camgöz ile konuşurken sinirli hareketler yaptığını aktaran Ateş, "Bülent bey, bu sırada Seda'nın üzerine giderken Seda bana seslenerek, polisi çağırmamı istedi. Ardından alt kattaki görevli gelerek Bülent beyi dışarı çıkardı. Kısık sesle konuşuyorlardı, ne konuştuklarını duymadım." dedi.

Altındal da Ateş'in ifadesinde geçen, olay sırasında Seda Camgöz'ün "Polis çağırın" diye bağırdığını duyduktan sonra üst kata çıkarak Diler'i kolundan tutup dışarı çıkardığını dile getirdi.

Sanık ve avukatı, tanıkların beyanlarına katılmadıklarını ifade etti.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenilmesinin ardından duruşmayı erteledi.

Yalova'da, 6 Mayıs 2015'te kentin işlek bölgelerinden Süleyman Bey Mahallesi Sefa Bey Caddesi'nde park halindeki 34 FY 2407 plakalı araçtan inen Bülent Diler, bir yıl önce boşandığı 34 yaşındaki Seda Camgöz'e bıçakla saldırmıştı. Karnına 5 bıçak darbesi alan kadına ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılmıştı. Sağlık ekiplerince Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan iki çocuk annesi Camgöz, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polise teslim olan Diler ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme", "tasarlayarak öldürme" suçlarından hakkında dava açılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.