Yamaha'dan uçan Türk Toprak Razgatlıoğlu'na veda ve teşekkür videosu

Yamaha'dan uçan Türk Toprak Razgatlıoğlu'na veda ve teşekkür videosu
Dünya Superbike Şampiyonasında (WorldSBK) sezon sona erdi. Pata Yamaha Prometeon takımı son kez yarışan Toprak Razgatlıoğlu'na teşekkür videosuyl veda etti.

Dünya Superbike Şampiyonası İspanya'daki 12. ve son ayaka sona erdi. Jerez kentiyle aynı adı taşıyan 4,4 kilometrelik pistte düzenlenen yarışların ikincisinde Toprak, Pata Yamaha Prometeon takımıyla son yarışına çıktığı mücadeleye 4. cepten başladı. Toprak, Aruba takımından Alvaro Bautista ile son viraja kadar verdiği mücadeleden galip ayrıldı ancak pist limitlerini ihlal ettiği için 2. sıraya geriledi.

BAUTİSTA DÜNYA ŞAMPİYONU

Dün kazandığı birincilikle peş peşe 2'nci Superbike şampiyonluğunu garantileyen İspanyol Bautista, pilotlar klasmanını 628 puanla bitirdi. 2021 şampiyonu Toprak ise 552 puanla 2022'den sonra bu yıl da şampiyonayı 2. sırada tamamladı.

YAMAHA'DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Pata Yamaha Prometeon takımı, 2021'de 15 yıl sonra takıma şampiyonluk yaşatan ve bugün mavililerle son yarışına çıkan Toprak Razgatlıoğlu için teşekkür videoasuyla veda etti. Toprak gelecek sezon Rokit BMW takımıyla pistte yer alacak.

REA DA KAWASAKİ'YE VEDA ETTİ

Öte yandan Jonathan Rea'da Kawasaki'ye veda etti. 6 kez dünya şampiyonluğu kazaandığı yeşilllilerle 270. yarışına çıkan İngiliz motosikletçi gelecek sezon Toprak'ın yerinde Yamaha'da yarışacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.