Yanmış aracı görmeye giden polis gördüğü karşısında şok oldu!

Yanmış aracı görmeye giden polis gördüğü karşısında şok oldu!
MUĞLA'da piknik alanında bulunan ve yanarak küle dönmüş otomobil ihbarı gelen polis olay yerine gittiğinde gördüğü ile adeta şok oldu!!! Polis o yanan aracın yanında neyle karşılaştı.

MUĞLA'da piknik alanında bulunan ve yanarak küle dönmüş otomobil ihbarı gelen polis olay yerine gittiğinde gördüğü ile adeta şok oldu!!! Polis o yanan aracın yanında neyle karşılaştı..Detaylar Siirt Ajans'ta..

Yanmış aracı görmeye giden polis gördüğü karşısında şok oldu! Araçtan..

 Otomobilde yanmış erkek cesedi Fethiye'nin Esenköy Mahallesi Çırpı Mevkii'ndeki piknik sahasında dün saat 05.00 civarında bir aracın yandığı ihbarı üzerine, hadise yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleriyle jandarma ekipleri yönlendirildi.

Yanan 48 FS 705 plakalı otomobili söndüren ekipler, yaptıkları araştırmada arasında erkek cesedi olduğunu başkalık etti. Olay yerinde yapılan incelemen peşinden ceset, hüviyet tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın cinayet olabildiği ihtimali üstünde duran jandarma ekipleri, aracın sahibi bulunduğu belirlenen M.Ç. ve İngiliz benzeri L.S.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan jandarma ekipleri, cesedin Durmuş Y.'ye ilişkin olabileceğini belirledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.