Yarış pistinde evlilik teklifi

Yarış pistinde evlilik teklifi
Türkiye Motokros Şampiyonası'nda yarışan sporcu, kız arkadaşına yarış pistinde evlilik teklif etti

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 1. ayak yarışında MX kategorisinde yarışan Görkem Yapcacık, kız arkadaşına yarış pistinde evlenme teklifi yaptı.

Yapcacık, start verildikten sonra diğer yarışçılarla birlikte seyircilerin önünde durdu. Motorundan inen 26 yaşındaki sporcu, izleyicilerin arasında bulunan kız arkadaşını yanına çağırarak diz çöktü ve "Bu taşlı topraklı yollarda benimle bir ömür boyu var mısın? Seni seviyorum. Benimle evlenir misin?" dedi. Feza Demir'in (24) mikrofonla "evet" diye cevap vermesiyle birlikte pistteki görevli ve seyirciler çifti alkışladı.

Evlilik teklifinin ardından yarışa devam edildi.

Feza Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir evlilik teklifi beklemediğini, kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi.

Yarış alanında böyle bir teklif olmasını çok istediğini ve dileklerinin gerçek olduğunu ifade eden Demir, "Her yarışa geliyordum. Hiç birinde olmadı ama bugün Fethiye yarışlarında oldu. Evlilik teklifinin bu atmosferde olması benim için çok heyecan verici oldu. Motosiklet ve motokros bizim için çok önemli." dedi.

Feza Demir, unutamayacağı bir evlenme teklifi aldığı için de çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.