‘Yarışların artmasını istiyoruz’

‘Yarışların artmasını istiyoruz’
Fethiye’de düzenlenen off-road yarışlarında 1.’ci olan Seydişehirli pilot Ali Karabaş, kazandığı için mutlu olduğunu ifade ederek bu organizasyonların artması gerektiğini söyledi

3 ay önce Beyşehir Off-road şenliklerinden dönerken kaza yapan ve hayatını kaybeden Fethiye Off-road Kulübü Başkanı Yılmaz Kılçar’ın anısına düzenlenen Fethiye Akdeniz Off-road şenliklerinde 1.’ci olan Seydişehirli pilot Ali Karabaş, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Karabaş, Konya’da da bu tip organizasyonların artması gerektiğini ifade etti.

‘KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK’

S2 klasmanında 1600 ile 2500 cc arasındaki araçların mücadele ettiği Fethiye Akdeniz Off-road şenliklerinde 1.’ci olan Seydişehirli pilot Ali Karabaş, ekip olarak inandıklarını söyledi. Karabaş, “Fethiye etabı gerçekten son derece zorlu yarıştı. 1600 ile 2500 cc araçlarla mücadele ettik. Bu yarışa 52 araç katıldı. Ekip olarak yarışta başarılı bir sonuç alacağımızı biliyorduk. Böylesi zorlu bir yarışta 1.’ci olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

‘ORGANİZASYONLARIN ARTMASINI İSTİYORUZ’

Ali Karabaş, Konya’da bu tip organizasyonların çok az olduğunu ifade ederek, “Bizler hedefleri olan insanlarız. Bu hedefler için de olabildiğince yarışa katılıp derece almamız gerekiyor. Fakat Konya’da bu tip yarışlar gerçekten yok denilebilecek kadar az. Coğrafi bölge olarak müsait yerlerimiz olmasına rağmen sadece Beyşehir ve Seydişehir’de yapılıyor. Bu tip organizasyonların artmasını istiyoruz” diye konuştu.

SPONSOR BULAMIYOR

Fethiye etabında 1.’ci olan Karabaş, “Her insan gibi benim de hedeflerim var. Ulusal klasmanda yarışmak istiyorum. Tabi bunun için önce maddi imkânlar gerekiyor. Biz de bu alanda hayli zorluk yaşıyoruz. Daha fazla yarışlar kazanarak şehrimizi ve ilçemizi ön plana çıkaracağız. Böylelikle daha kolay sponsor bulur ve ulusal klasmana kadar uzanabiliriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.