Yaşlı hastanın imdadına büyükşehir ekipleri yetişti

Yaşlı hastanın imdadına büyükşehir ekipleri yetişti
Trabzon' da hastaya müdahaleye giden ambulans kar engeline takılınca, hastayı TİSKİ ekipleri ambulansa teslim etti.

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi'nde hastaya müdahale için giden ambulans kar engeline takıldı. Bölgede bulunan TİSKİ ekipleri hastaya ulaşıp hastayı ambulansa teslim etti.

Trabzon'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkiledi. Ulaşımda aksamalar yaşanırken sağlık ekipleri de hastalara ulaşmakta güçlük çekti. Akçaabat ilçesine bağlı Mersin mahallesinde yaşayan 71 yaşındaki Hasan Köse, sabahın erken saatlerinde yaşadığı baş dönmesi sonucu düşerek yaralandı. Yakınlarının 112'ye haber vermesi üzerine harekete geçen sağlık ekipleri kar nedeniyle hastanın evine ulaşamadı.

Bölgeye su kaynakları ve depoların soğuktan etkilenip etkilenmediğini kontrol etmek amacıyla giden Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise hemen harekete geçti. Arazi araçları ile Hasan Köse'nin evine ulaşan ekipler, yaşlı adamı evinden alarak ambulansa teslim etti. Hastaneye sevk edilen Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşlı hastanın imdadına büyükşehir ekipleri yetişti

Yaşlı hastanın imdadına büyükşehir ekipleri yetişti

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.