Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası
Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yaşlılar Haftası nedeniyle 98 yaşındaki Osman Çiçek’i evinde ziyaret etti

KONYA (AA) - "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin ile Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçede yaşayan 98 yaşındaki Osman Çiçek’i evinde ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkanını karşısında gören 98 yaşındaki Osman Çiçek, ziyaret nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kahve ikram etti.

"Yaşlılar Haftası münasebetiyle Osman amcayı ziyaret ediyoruz" diyen ilçe Kaymakam Yalçın Sezgin, Kaymakamlıktaki diğer görevlilerin de ilçe genelindeki yaşlıları ziyaret ederek hatırlarını sorduklarını söyledi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da Osman Çiçek'e hayırlı ömürler dileyerek "Yaşlı insanlarımızın duaları çok makbuldür. Ülkemizde şu anda yabancı güçler, art niyetli örgütler tarafından dirliğimizi birliğimizi bozmaya yönelik yapılan oyunlar var. Adeta ikinci Çanakkale’yi yaşıyoruz. Devletimiz, milletimiz, hükümetimiz için bol bol dua bekliyoruz” dedi.

Ev sahibi 98 yaşındaki Osman Çiçek de her gün 1 kilometre uzaklıktaki camiye yürüyerek gittiğini belirterek, evinin önünden geçen yola taş döşenmesini istedi.

Başkan Akkaya, bu talebi en kısa zamanda yerine getireceklerini aktararak, Osman Çiçek'e yanlarında getirdikleri hediyeleri verdi."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.