Yatabare düşüşte

Yatabare düşüşte
Konyaspor’un golcü oyuncusu Mustapha Yatabare, son 2 haftada düşüşe geçti. Malili golcü, fırtına gibi başladığı sezonu sessizlikle sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un Malili forveti Mustapha Yatabare, düşüşe geçti. Sezona fırtına gibi başlayan golcü futbolcu, ligin ilk 2 haftasında 2 gol 1 asistlik bir performans sergilemişti. Yatabare, son 2 haftalık performansında hem gol yollarında hem de asist yollarında etkisiz kaldı.

İLK 2 HAFTA, FIRTINALAR ESTİRMİŞTİ

Geride kalan sezonun devre arası transfer döneminde Kardemir Karabükspor’dan ayrılarak Atiker Konyaspor’un yolunu tutan Mustapha Yatabare, bu sezonun ilk haftasında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında rakip filelere 2 gol birden bırakmıştı. Golcü futbolcu, bir sonraki hafta deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında ise Ömer Ali Şahiner’e asist yapmıştı.

SON 2 HAFTAYI BOŞ GEÇTİ

32 yaşındaki Malili futbolcu, ligin son 2 haftasında oynanan Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir maçlarını ise boş geçti. Malili futbolcunun, skorun yanı sıra oyun içindeki performans düşüklüğü de dikkatlerden kaçmadı.

İLK KEZ 90’I TAMAMLAYAMADI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın gözde oyuncuları arasında yer alan ve Süper Lig’de şu ana kadar oynanan tüm maçlarda 90 dakika sahada kalan Mustapha Yatabare, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada oynanan Medipol Başakşehir maçında 90 dakikayı çıkaramadı. Golcü futbolcu, maçın 76. dakikasında yerini genç golcü Mücahit Can Akçay’a bıraktı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.