Yavru Kartallar tamamlandı

Yavru Kartallar tamamlandı
Spor Toto İkinci Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor.

Seda Erciş/

Spor Toto İkinci Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. Yaklaşık bir haftadır Afyon İkbal tesislerinde antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, teknik ve taktiksel çalışmalarına ağırlık veriyor. İlk etap kampında kondisyonunu tamamlayan Yavru Kartallar, Afyondaki kampında ise lige hazırlık şeklinde geçiyor. Temsilcimiz, antrenmanların dışında hazırlık maçlarına da ağırlık veriyor.

İSMAİL GÜVEN DE KAMPA KATILDI

Sezon başında Torku Konyaspor ile kampa katılan ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından yakından takip edilen İsmail Güven, yeniden Anadolu Selçukspor’a kiralık olarak gönderildi. Erzurum’da yapılan ilk etap kampında beğenilen genç futbolcu, ardından Avusturya’ya götürülmüştü. Hırslı mücadelesi ile Aykut Kocaman’ın da beğenisini toplayan İsmail Güven’in bir yıl daha tecrübe kazanması adına pilot takımda forma giyecek. 1994 doğumlu başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor ile 32 maça çıkarak takımın en istikrarlı futbolcularından biri olmuştu.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.