Yaz Kur’an kursu öğrencilerine aşure ikram edildi

Yaz Kur’an kursu öğrencilerine aşure ikram edildi
 Editör
Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu ve İmam Hatip Lisesi Derneği’nin düzenlediği ve protokolün katılım sağladığı aşure programında, öğrencilere ikramda bulunulup sohbet edildi.

Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu ve İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen aşure programı, 900 öğrenci ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kur’an kursu öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra pek çok önemli isim de bu anlamlı etkinliğe katıldı.

Programa; Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Türk Anadolu vakfı başkanı Erol Küçük Bakırcı, Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu Yöneticisi Abdülkerim Yılmaz, Türk Anadolu Vakfı Genel Müdürü Ahmet Çınarka, Hacı Hasanbaşı Kur'an Kursu ve İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma derneği başkanı Ali Körpe, Türk Anadolu Vakfı İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Hacı Hasanbaşı Kur'an kursu Öğretmen ve öğrencileri, Mimar Mevlüt Kavaf Çevre okul müdürleri ve yardımcıları ve misafirler katıldılar.

yaz-2.jpg

ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Pogramda açılış konuşmasını Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu ve İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Körpe yaptı. Ardından Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi ve yaptığı duanın ardından katılımcılara ve öğrencilere aşure ikram edildi.

yaz-1.jpg

Programın ardından Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Hacı Hasan Başı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kur’an Kursu Yöneticisi Abdülkerim Yılmaz’dan eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alan İmamoğlu, Yılmaz’a ve dernek yönetimine düzenledikleri aşure programı için teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.